(ВІДЕО) Заліки складено. Первинні військові звання присвоєно. Захищати Україну від агресора готові

НАЗАД
28 вересня 2022 17:05

Моряки-прикордонники Навчального центру Державної прикордонної служби України завершили місячний курс підвищення кваліфікації за програмою «Підготовка сержантів і старшин для загонів Морської охорони».

Захисники опанували низку дисциплін різного роду підготовки, яка пов’язана з виконанням завдань безпосередньо в морі та несенням служби на кораблях та катерах Морської охорони. Морські прикордонники гідно впоралися з курсом боротьби за живучість корабля, способами боротьби з відкритим вогнем та фактичним надходженням води у приміщення водночас чітко та вміло, використовували рятувальні та індивідуальні засоби захисту.

Під час вогневої підготовки показали майстерність у діях зі зброєю, ведення прицільного вогню, психічну стійкість і готовність до ефективних дій в бойовій обстановці.

За результатами навчання кожний військовослужбовець склав заліки та отримав відповідний сертифікат. На урочистому заході всі захисники отримали первинні військові звання «старшина 2 статті».

Сьогодні потрібна якісна та інтенсивна підготовка, яка виправдає себе з усіх боків. Зараз не має нічого важливішого за вмотивованого захисника та його відмінної підготовки.

«Ми не можемо сидіти й спокійно спостерігати, як ворог нищить наші села та міста. Вбиває невинних дітей та жінок. Ця нечисть повинна бути покарана. Боронити рідну землю від ворога повинні усі, хто може це зробити», - з цими словами, навчені та впевнені захисники морських кордонів нашої України, відправляються боронити свою землю і захищати її від агресора.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси